Mijn verhaal

 

Ik ben Patty, aangenaam!

 

Omdat mijn hart ligt bij het zorgen voor mooie momenten voor mijn geliefde was het logisch voor mij om naast oer-moeder ook weddingplanner te worden. Dit doe ik vanuit thuis, zodat ik makkelijk kan schakelen van moeder naar ondernemer en van ondernemer naar moeder.

 

Als jong meisje moest ik al vroeg zorgen voor mijn ouders. Daardoor leerde ik al snel dat plannen en organiseren een van mijn aangeboren kwaliteiten zijn. Gelukkig kon ik wel mijn ei kwijt in mijn creativiteit. Zo tekende ik vroeger al droomhuizen met de kleinste details.  Dat deed ik 4 jaar geleden nog een keer, maar die tekening is realiteit geworden. Ik ontwierp mijn eigen droomhuis en bouwde het huis samen met mijn gezin (zonder aannemer)! Daardoor kon ik doorzettingsvermogen ook toevoegen aan mijn lijst met karakter eigenschappen.

 

Jaren lang creëerde ik een stabiele en stevige basis voor mijn gezin omdat ik trouwde met één van de leukste mannen op aarde. Een man waarmee ik nu al 20 jaar lief en leed deel.

Ieders met eigen identiteit maar wel bereid om te werken aan een fijn huwelijk. Dit geeft me de nodige ervaring om een unieke weddingplanner te zijn. Ik heb aandacht voor een sterk huwelijk.

 

Een groot gezin is altijd een wens geweest van mij, met 4 kinderen kan ik vertellen dat er een droom is uitgekomen. Tijdens de zwangerschap van ons 3e kind kwam ik erachter dat ik een auto-immuunsysteem ziekte heb. Deze periode zette me aan het denken. Ik was vastbesloten om alles uit het leven te halen. En alle positiviteit te delen, in het bijzonder om de liefde te vieren.

Met al mijn passie plan ik samen met jullie echte en pure bruiloften.

Over mij

Ik ga heel graag op reis. Wil heel de wereld nog zien en beleven. Dus ook bewust in een ander leven stappen. Nieuwsgierig naar de ander.

Daarbij heb ik een grote liefde voor Amerika en ben ik al van Oost naar West gereisd. Een grote droom is natuurlijk dat ik ooit een keer een Amerikaanse bruiloft mag organiseren.

 

Ik hou van alle seizoenen die er zijn. Geniet van de geur van onze houtkachel in de winter en rommelen in de tuin in de zomer.

Van eieren rapen van onze kippen met de kinderen, tot het zelf bakken van een heerlijk vers brood.

 

Ik ben een familie mens maar deel ook veel geluksmomenten met mijn vriendinnen. Ik hou van lachen, dansen en lang tafelen bij een goed gesprek.