Professioneel Ceremoniemeester

Elke bruiloft heeft een ceremoniemeester nodig!

Een ceremoniemeester is een hele eervolle, maar ook een flinke taak.

Jullie hebben de grote lijnen van jullie bruiloft al uitgedacht en vast gelegd. Nu zoeken jullie nog iemand om dit te coördineren.

Dat begrijp ik heel goed!

Soms kiezen stellen ervoor om een familielid of vriend(in) te vragen voor deze belangrijke taak. 

Ik zou jullie willen afraden om hiervoor te kiezen, tenzij de persoon die jullie in gedachten hebben een geboren planner is! 

Dit zeg ik niet omdat ik wil dat jullie mij inhuren, maar omdat ik wil dat jullie alles uit jullie bruiloft halen! Niet iedereen kan goed plannen.

Maar wat misschien nog wel belangrijker is: de persoon die jullie kiezen zal jullie bruiloft heel anders meemaken.

Meestal wordt iemand gevraagd die dichtbij staat, wat betekent dat jullie veel om deze persoon geven. Als zij het ceremoniemeesterschap op zich nemen zijn zij geen ‘gast’ meer op jullie bruiloft. Ze kunnen de dag niet uitgebreid met jullie samen vieren omdat ze achter de schermen met van alles bezig zijn.

 

Door een professionele ceremoniemeester in te huren investeer je in een goed georganiseerde dag. Zo kunnen jullie vrienden en familie, net zoals jullie, genieten van deze bijzondere dag in plaats van jullie bruiloft te regelen

Wat mogen jullie van mij verwachten?

In de voorbereidingen regelen jullie zelf de leveranciers maar maak ik wel het draaiboek voor jullie. Door onze 3 meetings weet ik wat jullie belangrijk vinden en kan ik op de dag zelf beslissingen nemen, namens jullie. 

 

Ik ben de hele dag aanwezig, zet alle spullen klaar, houd het draaiboek goed bij, ontvang de gasten, ben het aanspreekpunt voor alle gasten en de medewerkers van de trouwlocatie en houd contact met leveranciers.

Ik zorg dat alles volgens schema verloopt, en stuur mensen aan waar nodig.

 

Jullie gasten kunnen zich aanmelden op een onwijs gave gepersonaliseerde online pagina (RSVP) die leuke en praktische informatie over jullie en de bruiloft weer geeft.  

 

Je maakt je bruiloft maar 1 keer mee, make the most of it. Net zoals de weddingplanner van A-Z service is het ceremoniemeesterschap ook maatwerk. Het ceremoniemeester pakket is uit te breiden met extra weddingplanners diensten. 

 

  • Start-off meeting, om jullie huwelijksdag te bespreken. 
  • Draaiboek meeting, waarna ik hem uitwerk en deel met jullie leveranciers.
  • Detail meeting, 8 weken voor de bruiloft spreken we samen af op jullie trouwlocatie om alles door te spreken.

  • Online gepersonaliseerde website, zo wordt er niets vergeten en is iedereen helemaal op de hoogte van alle details rondom jullie trouwdag.

  • Ik zal voor jullie gasten en alle leveranciers het aanspreekpunt zijn.

  • Onbeperkt mail contact.
  • En natuurlijk zorg ik ervoor dat jullie bruiloft perfect verloopt door ceremoniemeesterschap op de dag zelf. (12 uur aanwezig)

Wat is de investering?
Om jullie een inschatting te geven. Het professioneel ceremoniemeester pakket begint bij een prijs vanaf €1150,- excl. btw en is altijd exclusief reiskosten (€0,21 per km vanaf Raamsdonk), parkeer, verblijf en stylingskosten. 

Extra diensten zijn altijd mogelijk, deze zullen per uur berekend worden. Ik werk met een uurtarief van €75,- euro.

 

Werkwijze
We plannen een vrijblijvend kennismakingsgesprek in. Het is natuurlijk belangrijk dat er een wederzijds goed gevoel en vertrouwen is. Ik ben ontzettend benieuwd hoe jullie deze dag voor jullie zien.